Handelsforening udsætter open by night: »Vi skal stadig passe på hinanden«

25. maj 2021, 20.17

Formanden Jens Tang og resten af bestyrelsen i Vinderup Handelsforening er mere rolig ved at holde »open by night« en uge senere end planlagt. Arkivfoto

BYNIGHT Holstebro Kommune var tæt på at lukke ned på grund af for mange corona-tilfælde. Det fik Vinderup Handelsforening til at tænke sig om en ekstra gang.

Foreningen havde nemlig planlagt et »open by night«-arrangement kommende fredag 28. maj, men det er lige lovlig tæt på situationen for nylig, mener bestyrelsen, der nu har valgt at udsætte »by night« til fredag 4. juni.

- Det giver alle mere ro på, mest af hensyn til markedsføringen, hvor vi så er knap så presset, fastslår Jens Tang, formand for Vinderup Handelsforening.

- Risikoen for en aflysning af »by night« i denne uge var også noget større, end den vil være i næste uge, så vi valgte at udskyde den, uddyber formanden.

Han er sikker på, at der ikke havde været meget ros at hente, hvis handelsforeningen havde holdt fast i den oprindelige dato. Tværtimod var foreningen nok blevet noget udskældt, mener Jens Tang.

- Vi skal stadig passe på hinanden, og det ved vi, at borgerne er dygtige til, men som alle ved: »Slipper du hundene løs, så render de«, fortsætter handelsformanden i Vinderup.

Derfor, da ideen om en udsættelse kom på bordet, var bestyrelsen enige om at udsætte »by night«. Foreningen blev derfor også fri for at tænke på reaktionen, som Jens Tang udtrykker det.

Som situationen er lige nu, kan »open by night« i Vinderup gennemføres uden problemer.

Indlæser debat...