Om 10 dage møder de SIK: Spillerforeningen begærer Jammerbugt konkurs

Jammerbugt mangler fortsat at udbetale løn til flere spillere, og nu er fodboldklubben begæret konkurs

Udgivet:17. august 2022, 17.30

Læsetid:1 minut

Jammerbugt FC, der er rykket ned i 2. division, er blevet begæret konkurs af Spillerforeningen. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD Jammerbugt, der spiller i den tredjebedste danske fodboldrække, er blevet erklæret konkurs af Spillerforeningen.

Det oplyser Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen, til P4 Nordjylland.

- Vi har igennem rigtig mange måneder forsøgt at få klubben til at betale, og det er også lykkedes i nogle henseender.

- Men vi står også med rigtig store summer til spillere, som overhovedet ikke har fået løn siden januar, og vi har også en spiller, som overhovedet ikke har fået en krone i løn, siger Allan Reese til P4 Nordjylland.

Det skyldes, at klubbens tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, ikke har udbetalt løn til en række af holdets spillere. Det drejer sig om flere hundredtusinder kroner.

Det er særligt behandlingen af to spillere, som har fået Spillerforeningen til at handle.

- Vi havde indgået et forlig med Klaus om, at de to spillere skulle have været betalt i slutningen af juni. Det er ikke sket. Vi har været i dialog med Klaus, og måske kommer pengene, måske ikke.

- Men vi føler ikke længere, at vi kan stå model til det, når vi har at gøre med spillere, der har mistet så mange penge på det, de troede var en kontrakt, siger Allan Reese.

Den endelige betalingsfrist for Klaus-Dieter Müller til at få afviklet sin gæld skulle have været onsdag, men fristen er blevet udsat til næste uge.

Efter planen skal Skive IK på besøg hos Jammerbugt, der spiller sine hjemmekampe i Pandrup, lørdag den 27. august.

/ritzau/blau

Indlæser debat

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Seneste nyt

Se flere