Rute 26 - cykelsti - tak til alle

14. september 2021, 13.57

Rute 26 i Salling er bestemt ikke det mest behagelige sted at cykle. Derfor har der i mange år været ønske om cykelsti i området. Billedet her er fra 2014, hvor Magnus Heunicke (S), der dengang var transportminister, var på besøg. Arrkivfoto: Casper Jacobsen

CYKELSTI En kæmpe tak til alle jer, der på en eller anden måde har støttet gruppen, der skulle få bevilget pengene i Transportministeriet til cykelstien mellem Harre og Nautrupbakke (Nautrupvej 7870 Roslev).

Forsøget på at få indvielsen af cykelstien klar hurtigere end sidst i 2022, viste sig ikke at være muligt. Der blev så lavet en skriftelig aftale med Erik Stoklund Larsen, anlægsdirektør i Vejdirektoratet, om at vores samfund jævnligt vil få information, når der sker nyt, og på den måde kan vi alle følge projektet fra start til slut. Når der kommer nyt, vil det blive offentliggjort som vi plejer.

Fantastisk at værre tovholder i så vigtigt et projekt. Vi takker for de rigtig mange fantastiske støtteerklæringer, vi modtog i slut 2020 og starten 2021 f.eks. fra Cyklistforbundet, Ældresagen, menighedsråd, mange forskellige foreninger, købmanden, vognmænd, entreprenører, små og store virksomheder, samt Business Skive og alle de enkelt personer, både med støtteerklæringer og hjælpen på mange andre måder. Både fra Mors og Salling.

Salling Avis, Skive Folkeblad, Nordjyske Medier har også været med til at påvirke det danske folketing med deres altid positive artikler om cykelstien langs rute 26. En ekstra tak for samarbejdet skal gå til

Gregers Frederiksen, direktør og ejer af Salling Entreprenørfirma A/S / Salling Kloakservice ApS, formand i Business Skive www.bskive.dk. Også klar til kommunalvalget.

Direktør Destination Limfjorden. Kristina Lehmann Schjøtt, har altid en frisk aktivitet klar.

Toft Care A/S. Direktør og ejer Peter Toft, altid klar med ernæringsprodukter.

Vi glæder os til indvielsen af cykelstien, så Salling og Mors kan blive forbundet i et cykelnet.

Det herunder modtaget fra Vejdirektoratet d. 20-07-2021

Kære John Pedersen,

Tak for en god snak i telefonen og din store interesse for cykelstiprojektet. Som jeg nævnte, kan jeg ikke love dig cykelstien færdig til den 15. juni 2022, da der er spilleregler der skal overholdes, som også Helle Nielsen skriver i sin mail til dig. Jeg kan love dig, at vi vil gøre hvad vi kan for at få projektet færdigt så hurtigt det lader sig gøre. Og jeg vil følge op over for vores medarbejdere, således det ikke efterlader dig med den tro, at der ikke sker noget i projektet.

Ligeledes aftalte vi, at holde kontakten således du og dit bagland er ordentligt orienteret om projektet og dets fremdrift.

Du er meget velkommen til at ringe direkte til mig hvis du i øvrigt har kommentarer eller spørgsmål.

Venlig hilsen

Erik Stoklund Larsen Anlægsdirektør. Vejdirektoratet Guldalderen 12. 2640 Hedehusene

Vi har den 12. september 2021 ikke modtaget noget om at projektet er sat i gang.

Indlæser debat...