Hun vil ikke selv kommentere sagen: DF tilbyder Inger Støjberg job

Udgivet:04. januar 2022, 15.39

Læsetid:1 minut

Inger Støjberg skal senest på fredag melde ud, om hun vil stille op som formand for Dansk Folkeparti. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Dansk Folkeparti har angiveligt tilbudt Inger Støjberg et job i partiet, skriver B.T. og Ekstra Bladet. Støjberg vil ikke selv kommentere sagen, men flere kilder siger til Ekstra Bladet, at jobtilbuddet formentlig bliver afslået.

Inger Støjberg har fra starten på 2022 mistet sin indtægt som folketingsmedlem, da hun af et flertal blev dømt uværdig til at være folketingsmedlem som følge af Rigsrettens dom om 60 dages ubetinget fængsel.

Læs også
<span>Støjberg holder alle døre åbne efter Folketings-exit:</span> -  I skal ikke regne med, at det allersidste er sagt fra min side. <span>Støjberg holder alle døre åbne efter Folketings-exit:</span> -  I skal ikke regne med, at det allersidste er sagt fra min side.
Læs også:
Støjberg holder alle døre åbne efter Folketings-exit: - I skal ikke regne med, at det allersidste er sagt fra min side.

Morten Messerschmidt, DF-næstformand og kandidat til formandsposten, har sammen med DF-folketingsmedlem Hans Kristian Skibby offentligt talt for ansættelse af Inger Støjberg i partiet. Hvis Inger Støjberg er i et ansættelsesforhold vil det også øge chancerne for, at de 60 dages fængsel kan afsones med såkaldt fodlænke.

Inger Støjbergs politiske fremtid er endnu uvis. Hvis hun vil være formandskandidat i Dansk Folkeparti, skal hun senest på fredag give meddelelse herom. DF har senere på måneden ekstra landsmøde, hvor en ny formand skal vælges efter Kristian Thulesen Dahl.

Læs også
<span>Borgmester om Støjberg-dom:</span> Respekt for retten er en vigtig dansk værdi <span>Borgmester om Støjberg-dom:</span> Respekt for retten er en vigtig dansk værdi
Læs også:
Borgmester om Støjberg-dom: Respekt for retten er en vigtig dansk værdi
Læs også
<span>Leder:</span> Støjbergs mørke dag - tid til eftertanke <span>Leder:</span> Støjbergs mørke dag - tid til eftertanke
Læs også:
Leder: Støjbergs mørke dag - tid til eftertanke