Svar til Grethe Hansen: Kommunen er ikke et stort tag selv-bord

Udgivet:18. september 2023, 11.20

Læsetid:1 minut

Knud Sørensen skriver blandt andet om vores »pussenussesamfund« og forbruget af penge i kommunerne.

Af Knud Sørensen Resenvej 54 A 7800 Skive

HANDICAPHJÆLP Kommunen er ikke et stort tag selv-bord, og du skriver »nødråb fra en datter«. Hendes far kan få taxa til og fra hjemmet betalt af kommunen, men det er ikke godt nok, fordi taxachaufførerne klemmer ham ind i deres taxa, så han skal have stærke smertestillende tabletter når han kommer hjem fra lægen, købmanden eller frisøren.

Hvis jeg fik den behandling, ville jeg nok prøve at finde noget alternativt, måske datteren kunne køre med ham, eller du kunne måske tilbyde din assistance.«Ville du være tilfreds med sådant et liv«, Jeg ved ikke hvordan mandens liv er, gør du?.

Skal kommunen servicere alle borgere i døgnets 24 timer for at tilfredsstille deres behov, fordi der er en utilfreds datter, utilfreds med at hendes far ikke kan få en handicapbil. Ja, jeg ville være tilfreds med sådant et liv, jeg er ikke så krævende og det er ikke ulovligt at være lidt taknemmelig.

Du kender åbenbart til systemet i Skive Kommune og fordi du reagerer på mit indlæg er vel fordi, jeg har trådt på en øm tå hos dig.

I øvrigt så er jeg en ung mand på næsten 71 og selvfølgelig skal folk hjælpes, men vores pusse-nussesamfund ødelægger alt for de mennesker der virkelig har behov

PS: Vi kan jo hæve kommuneskatten med nogle procent, det ville måske løse problemet. Er du klar på det??????

Indlæser debat