Se kortet: Skive Kommune gør klar til mange flere ladestandere til elbiler

Byrådet har vedtaget en handleplan, der indeholder 59 ladestandere til elbiler

3. juni 2021, 13.20

Inden 2025 skal der efter planen være opsat 46 ladestandere rundt omkring i Skive Kommune, og inden 2030 skal der komme yderligere 13 ladestandere til elbiler til. Kort: Skive Kommune

KLIMA Byrådet har lagt en plan om, at der inden 2030 skal være opsat 59 ladestandere rundt omkring i Skive Kommune. De 41 af dem skal opføres for at opfylde den nationale ladestanderbekendtgørelse, men for at skabe en attraktiv infrastruktur med ladestandere skal der etableres yderligere 18 ladestande...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!