112

Politirapporten: 17-årig pige havde forfalsket både kørekort og sygesikringsbevis

Der var redigeret i både kørekort og sundhedskort

Udgivet:16. maj 2023, 10.32

Læsetid:3 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist

NATTEN 112

Sigtet for dokumentfalsk: 17-årig pige var pludselig gammel nok til byen

En 17-årig pige fra Vinderup ville så gerne ind på et diskotek i Skive natten til søndag, at hun forinden havde redigeret både kørekort og sundhedskort, så hun fremstod som 18 år.

- Det fattede personalet på diskoteket på Nordbanevej mistanke til, og derfor blev vi tilkaldt, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den 17-årige pige er nu sigtet for dokumentfalsk, og det giver en plet på straffeattesten.

To drenge snuppet i hashhandel

Politiet var på pletten, da en 17-årig dreng fra Løgstrup og en 16-årig dreng fra Vinderup natten til søndag havde aftalt at mødes i Nørregade i Skive.

- Omkring klokken et blev den 17-årige set overdrage noget til den 16-årige, og da vi kom i kontakt med dem, kunne vi konstatere, at det var en hashhandel, der var foregået, da den 16-årige havde fået tre gram hash, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Begge drenge er nu sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, og forældrene til de to drenge er blevet kontaktet af politiet.

Midtjyde glemte at spænde havetraktor fast på trailer

En 45-årig mand fra Silkeborg havde glemt at fastspænde sin havetraktor på en trailer, da han kom kørende ad Fjordvej i Skive søndag eftermiddag.

- Manden er nu sigtet for ikke at have fastgjort havetraktoren, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Ikke første gang: Måltidskasse stjålet foran hoveddør

Natten til mandag blev der stillet en måltidskasse til en værdi af 650 kroner foran hoveddøren på en adresse på Henrik Lunds Vej i Skive.

Det var helt efter aftale.

Men da beboeren på adressen mandag morgen klokken 6.20 ville hente kassen ind, var den væk.

- Den er simpelthen blevet stjålet, og det er desværre ikke første gang, at det sker netop på den adresse. Det skete også den 17. april, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Natten mellem lørdag og søndag er der begået hærværk mod SønderCentret i Ågade.

Ifølge politiassistent Niels Bach er en glasdør blevet knust.

- Glasdøren er blevet knust med en ukendt genstand, og vi har umiddelbart ikke nogle spor at gå efter i sagen, siger Niels Bach.

Mand havde intet kørekort og brugte ikke sele

En politipatrulje spottede lørdag klokken 10, at en mand i en personbil på Vinkelvej ved Højslev ikke brugte sikkerhedssele.

- Og da vi havde stoppet ham, viste det sig også, at manden, der er 31 år og kommer fra Viborg, ikke havde generhvervet sit kørekort, efter han havde mistet det. Så han fik to sigtelser mod sig, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Glasdør til indkøbscenter knust

mellem lørdag og søndag er der begået hærværk mod SønderCentret i Ågade.

Ifølge politiassistent Niels Bach er en glasdør blevet knust.

- Glasdøren er blevet knust med en ukendt genstand, og vi har umiddelbart ikke nogle spor at gå efter i sagen, siger Niels Bach.