Skibonit i hippie-humør: 21-årig promenerede rundt med »hugormen« fremme i festivalbar

Manden gik rundt med sit lem frit fremme i ti minutter

Udgivet:02. juni 2023, 09.19

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

Pauli Vendelbo
Journalist

4 måneder siden

BLUFÆRDIGHED Bandet Hugorm havde godt nok måske måtte aflyse, men det betød ikke, at festival-gæster undgik alle former for »slanger« på Skive Festivalens førstedag.

En 21-årig mand fra Skive tog måske navnet lidt for bogstaveligt, da han natten til fredag befandt sig i festivalbaren »Flower Power« ved Skive Festival.

Hippierne smed som bekendt en gang i mellem flower power-tøjet og gik ofte nøgne rundt på festivaler som Woodstock, og den unge skibonit, der tilsynelandende ikke manglede selvtillid, var i hvert fald så opstemt af festivalstemningen, at han følte trang til, at andre skulle nyde udsigten til hans ædlere dele.

- Han smed bukserne inde i baren, og så gik han ellers rundt med sin penis fremme i 10 minutter. Ikke overraskende var der nogle andre gæster, der følte sig krænket af den opførsel, og derfor er den 21-årige nu sigtet for blufærdighedskrænkelse, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
Kæmpe galleri fra dag 1: Sol, sommer og skøn stemning på Strandtangen Kæmpe galleri fra dag 1: Sol, sommer og skøn stemning på Strandtangen
Læs også
Kæmpe galleri fra dag 1: Sol, sommer og skøn stemning på Strandtangen