Overskud trods stille corona-periode: Østers-ekspert måtte betale hjælpepakken tilbage

25. maj 2021, 22.11

Coronaen gjorde ikke meget godt for skaldyrssalget, men selvom 2020 ikke var et fantastisk år for Glyngøre Shellfish, så er indehaver Svend Bonde ikke trist og nedslået. Ikke bare er han siden blevet udnævnt til kongelig hofleverandør, men han har også søsat flere nye initiativer i sin virksomhed her i 2021. Arkivfoto: Steen Don

ERHVERV Coronaen gjorde 2020 til et stille år for Glyngøre Shellfish. Men bundlinjen endte med sorte tal. Faktisk så sorte, at Svend Bonde måtte betale den hjælpepakke tilbage, som han havde fået bevilget sidste år på grund af massiv omsætningsnedgang.

Glyngøre Shellfish ApS var alligevel ikke en mere guldrandet forretning sidste år, end at overskud...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!