Bilinspektør ikke færdig med undersøgelser: Politiet efterlyser vidner til dødsulykke

To dræbt i tragisk ulykke på Skivevej nord for Vinderup

Udgivet:25. august 2021, 10.45

Læsetid:1 minut

Cecilie Bisgaard
| ceb@skivefolkeblad.dk

ULYKKE En 18-årig mand og en 58-årig mand blev tirsdag eftermiddag dræbt i en alvorlig trafikulykke på Skivevej nord for Vinderup.

Den 18-årig kom kørende i en varebil, og den 58-årige kørte i en mindre lastbil.

Omkring Ålvej er den ene af køretøjerne af ukendte årsager kørt over i den modsatte vejbane, hvor der skete et frontalt sammenstød. Thomas Hald fra Holstebro Politi fortæller, at de endnu ikke ved, hvilken bil der kom over i den forkerte vognbane.

- Vi venter på, at bilinspektøren er færdig med sine undersøgelser og kommer med en konklusion, siger han.

Læs også
<span>Flytteforretning i chok efter tab af chauffør:</span> - Vi er meget sørgmodige <span>Flytteforretning i chok efter tab af chauffør:</span> - Vi er meget sørgmodige
Læs også:
Flytteforretning i chok efter tab af chauffør: - Vi er meget sørgmodige

Arbejder på at finde vidner

I varebilen var der også en passager. En 47-årig mand, som blev kørt til behandling på sygehuset, men meldingen var, at han umiddelbart ikke var kommet alvorligt til skade.

Kort efter klokken 14 tirsdag eftermiddag fik politiet og brandvæsnet en melding om et færdselsuheld med fastklemte. På grund af arbejdet på stedet var man nødt til at spærre Skivevej, og der blev etableret omkørsel via Ålvej og Blakshøjvej. Vejen var spærret frem til klokken 18.30, og i mellemtiden foretog politiet deres tekniske undersøgelser.

Onsdag morgen oplyser politiet, at de pårørende er underrettet. Politiet fortsætter med at arbejde på sagen, og næste skridt er blandt andet at finde ud af, om der skulle være vidner til ulykken, oplyser Thomas Hald fra Holstebro Politi.

Læs også
To personer er dræbt i frontalsammenstød ved Vinderup To personer er dræbt i frontalsammenstød ved Vinderup
Læs også:
To personer er dræbt i frontalsammenstød ved Vinderup