Kultur

Efter 10 år: Restauratør i kulturcenter har valgt at stoppe

Forpagteren af restauranten og Brasserie Bogart i KulturCenter Skive, Caterkokken ved Ulrik Møller Jensen, har efter næsten 10 år valgt at søge nye udfordringer.

Om sin beslutning siger Ulrik Møller Jensen: - Det er aldrig let at forlade et sted, som man gennem næsten 10 år har været utrolig glad for. Men lysten og energien til at prøve noget nyt har gjort, at jeg stopper i KulturCenter Skive den 20. juni. Jeg fortsætter med at drive Caterkokken videre med diner transportable samt Restaurant Skyttegaarden på Hjerl Hede, og så må vi se, hvad fremtiden bringer.

Arbejdet med at finde en ny forpagter af restauranten går nu i gang, så vedkommende kan være på plads, når restauranten i KulturCenter Skive genåbner efter sommerferien. Som det ser ud nu, genåbner den mandag den 16. august til det, der tegner til at blive et hektisk efterår - forhåbentlig med masser af aktivteter i kulturcentret.

Direktøren for KulturCenter Skive, Knud Bjerre, siger om Ulrik Møller Jensens beslutning:

- Vi er naturligvis kede af, at Ulrik har valgt at stoppe, men vi har også forståelse for, at det efter 10 år kan være tid til at reflektere og mærke efter, om det er det, man fortsat vil fremadrettet. Det seneste år har på mange måder været atypisk, og vi forstår, at det har givet nye vinkler på tilværelsen. Den øvelse har Ulrik været igennem de seneste måneder, og konklusionen er blevet, at han gerne vil prøve noget nyt. Den beslutning respekterer vi naturligvis, siger Knud Bjerre og tilføjer:

- Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Ulrik for et fantastisk samarbejde gennem alle årene, og for de mange gode madoplevelser.

TJ

Ulrik Møller Jensen har allerede noteret sig betragtelige tab som følge af corona-virusset, men han har valgt at tage »Ja-hatten« på hovedet. Og der skal den blive siddende.Privatfoto