Erhverv

Efter 30 år: Peder er vendt hjem til det firma, hans far startede

Når kunderne kører forbi Euromaster på Engvej i Skive, kan flere af dem genkende den gamle bil, som for mange år siden også plejede at holde på parkeringspladsen.

Bilen tilhører 63-årige Peder Fejerskov, der efter mere end 20 år hos konkurrenterne hos QuickPot på Viborgvej er vendt tilbage til det værksted, som han tidligere var en del af i det daværende familieejede dækfirma, Fejerskov Dækservice.

- Det er en helt utrolig følelse at være tilbage. Min far ejede stedet fra 1947 til 1991, og jeg føler, at jeg er kommet hjem igen, siger Peder Fejerskov.

Han tøvede ikke mange sekunder, da han så, at Euromaster i Skive søgte en ny medarbejder.

- Det bankede i hjertet på mig, og jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at komme tilbage, siger Peder Fejerskov.

Det var Viborg Gruppen/Hjulcenteret, der tilbage i 1991 købte virksomheden. Dengang var Peder Fejerskov selv kørt i stilling til at overtage efter sin far, men Hjulcenteret ville betale en højere pris.

Dækværkstedet blev i 2003 opkøbt af franske Michelin og skiftede navn til Euromaster. Og netop tilknytningen til Michelin har været et gennemgående tema i Fejerskov-familien, så derfor var det helt naturligt for Peder at vende hjem som den lokale Michelin-specialist.

- Min bedstefar solgte Michelin-dæk helt tilbage i 1928, ligesom min far efterfølgende gjorde det, inden Euromaster kom til. Det har altid været det dækmærke, som har været synonym med min familie og vores arbejde som mekanikere, og det føles derfor helt naturligt at slutte cirklen her i det værksted, som min far startede og drev i så mange år, siger Peder Fejerskov, der nu bor på Breum-kanten, men er født og opvokset i Skive.

[naviga:h3]

Masser af power

[/naviga:h3]

Den 6. april tiltrådte Peder Fejerskov som montør, mekaniker og kundeansvarlig for person- og varevogne, så den faste bemanding hos Euromaster i Skive nu tæller tre ansatte.

Holdet har travlt, da værkstedet har oplevet en kraftig øget aktivitet på både dæksalget og autoservice.

Med de mange opgaver på værkstedet er centerlederen for både Euromaster Skive og Euromaster Viborg, Jens Enstrøm, glad for at byde Peder Fejerskov velkommen tilbage.

- Udover at være et behageligt menneske er Peder en yderst kompetent og serviceminded medarbejder, som med sine mange års erfaring i branchen og sit store kendskab til både dæk og autoservice er med til at styrke vores i forvejen stærke hold. Vi ser frem til et godt og mangeårigt samarbejde med Peder, siger Jens Enstrøm.

63-årige Peder Fejerskov er tilbage på Engvej, hvor han i mange år arbejdede under sin far i Fejerskov Dækservice. Nu hedder arbejdspladsen Euromaster.  Foto: Steen Don
Centerleder Jens Enstrøm og Peder Fejerskov ser frem til et godt samarbejde.   Foto: Steen Don