Gå til hovedindhold
Lokalt

Efter brand: Hotel arbejder på løsning, så madlavning kan komme hurtigt i gang

20-05-2019 KL. 11:31
Empty

Nørregades Køkken/Hotel Vinderup kan muligvis allerede om få dage igen levere mad ud af huset. Billedet er fra den smukt renoverede, gamle krostue, som Mette Frederiksen sammen med sin mand, Jacob Frederiksen, for et år siden indviede. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Hvis det går, som forpagteren arbejder på, så vil der inden for nogle dage igen kunne leveres mad fra Hotel Vinderup.

Under branden lørdag opstod der omfattende skader i køkkenet og sodskader over store dele af hotellets øvrige lokaler. Så voldsomt har brand og røg hærget, at det er umuligt at anvende Hotel Vinderup i sin nuværende stand.

- Der er så store skader i køkkenet, at det ikke kan åbnes. Der er sodskader over hele hotellet, konstaterer forpagter Mette Frederiksen.

Som allerede omtalt måtte en bryllupsreception flyttes fra Hotel Vinderup til Irish Pub, der ligger lige ved siden af hotellet. Og siden branden har hun fået hjælp fra en kollega inden for branchen, så det fortsat har været muligt for Hotel Vinderup at pleje de kunder, som havde bestilt mad ud af huset.

- De seneste to dage har jeg lånt Skave Multihus, så jeg har kunnet levere de bestillinger, jeg har haft på mad ud af huset, fortæller Mette Frederiksen.

Da Skive Folkeblad mandag formiddag talte med Mette Frederiksen, vidste hun endnu ikke, om det bliver muligt fortsat at låne Skave Multihus. Så hun afsøger også andre muligheder en travl og usædvanlig dag, hvor opgaverne står i kø:

- Jeg håber lidt på et mobilt køkken. Men jeg er først i gang med at prøve at få det til at lykkes, siger hun.

Hvis det går, som Mette Frederiksen håber, vil et alternativ til det ødelagte køkken på Hotel Vinderup allerede inden for få dage kunne tages i anvendelse.

- Jeg håber, vi til weekenden kan åbne med et mobilt køkken. Men det er ikke noget, jeg kan svare på endnu.

Mette Frederiksen understreger, at det indtil videre udelukkende er mad af huset, hun arbejder på:

For knap et år siden åbnede Mette Frederiksen som forpagter køkkenet på Hotel Vinderup. Den gamle krostue blev renoveret om ombygget i moderne stil, og forretningen fik navnet Nørregades Køkken.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland