Gå til hovedindhold
Sport

Efter en træningskamp: Svensk lykkeridder er rejst videre uden kontrakt

14-02-2019 KL. 14:13
Empty

Camron Nguesseu er rejst hjem uden kontrakt fra Skive IK. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK havde fra fredag i sidste uge den svenske forsvarsspiller Camron Nguesseu på prøvetræning i klubben. Det blev blandt andet til 45 minutters spilletid i træningskampen mod Jammerbugt, inden han tirsdag drog hjem.

Men det blev uden kontrakt med skibonitterne i kufferten, selvom den venstrebenede stopper gjorde det fornuftigt i sin korte periode i klubben.

- Vi har selvfølgelig vendt og drejet det, og han gjorde et rigtig fint indtryk. Men vi har vurderet, at han ikke kan gå ind i en startellever her og nu, og derfor giver det ikke mening at have en udlænding siddende i Skive. Så vi har sendt ham videre, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Den primære årsag til, at det ikke blev til et samarbejde, er, at formen var for langt fra 100 procent.

- Han kom og havde næsten ikke spillet i tre-fire måneder. På den baggrund gjorde han det rigtig godt, men det ville betyde, at han skulle bringes i form over en længere periode, og det gav ikke rigtig mening for os. Men var han kommet her i topform, tror jeg, vi havde skrevet med ham, lyder det fra sportschefen.

Om der når at komme en defensiv forstærkning til klubben er derfor ved at være yderst tvivlsomt.

- Nu er vi ved at være så tæt på sæsonstart, at det er dem, der er her nu, som skal gøre det. Men kommer der pludselig noget ind fra højre, har vi muligheden, understreger Brandhof, som dog slår fast, at det i det tilfælde vil være en spiller med dansk pas.

- Nu kommer der ikke flere udenlandske lykkeriddere, siger han med et grin.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland