Gå til hovedindhold
Sport

Efter et år i Thisted: Tidligere anfører er tilbage hos Skive IK

15-07-2019 KL. 12:41
Empty

Mathias Pedersen er igen klar til at trække Skive IK’s trøje over hovedet.
Foto: Brian Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter et enkelt år i Thisted er 27-årige Mathias Pedersen nu igen Skive IK-spiller. Han har netop skrevet under på en et-årig kontrakt med oprykkerne og fortsætter dermed i den næstbedste række.

Mathias Pedersen har været en ønskespiller for sportschef Rasmus Brandhof i forhold til at erstatte blandt andre Mads Schäfer Bak, som har indstillet karrieren.

- Mathias leverer altid en god indsats, og så har han en god fod på indlæg og afslutninger. Han har mange meter i benene, er ydmyg og hårdtarbejdende.

- Han går forrest, når der skal kæmpes - han har været anfører hos os tidligere og var det for Thisted sidste sæson, og det er der en grund til, siger Rasmus Brandhof.

SIK har sagt farvel til Malthe Dahl Overgaard og Mads Schäfer Bak på midtbanen og har nu fået tre mand ind. Foruden Mathias Pedersen er det Mikkel Vendelbo og Frederik Mortensen.

- Det er fint i tråd med vores strategi om at få én mand mere til hver kæde, siger Rasmus Brandhof, som håber at kunne præsentere mindst én ny angriber i denne uge.

Det kan være en af dem, vi har på prøve, og måske ikke kun én. De har gjort det godt til træning, men det kan også være, vi får en anden mulighed.

De to angribere, som har trænet med i en uge, er U19-landsholdsspiller Sebastian Buch fra FC Midtjylland og så Casper Olesen fra Thisted med Superligafortid i SønderjyskE.

Ikke ny anfører

Mathias Pedersen har tidligere været anfører i Skive IK og har været det sidste sæson i Thisted også. Med tilgangen af Mikkel Vendelbo fra Silkeborg som spillende assistent er der yderligere en rutineret mand til at holde orden i geledderne - og så er der sidste sæsons anfører Christoffer Østergaard oveni hatten.

Træner Thomas Røll siger dog til Skive Folkeblad, at han ikke ser nogen grund til at ændre på, hvem der bærer anførerbindet i den kommende sæson. Det sidder således sikkert på Østergaards overarm.

- Vi har ingen planer om at skifte ud på den post. Jo flere, der tager ansvar, jo bedre står vi. Det er sådan, vi ser på det, siger Røll.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland