Gå til hovedindhold
Sport

Efter historisk sæson: Sportsdirektør forlader Team coloQuick

01-10-2019 KL. 08:00
Empty

Christian Andersen skifter Team coloQuick ud med Uno-X. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det lokale cykelhold Team coloQuick har leveret et 2019 helt uden sidestykke.

41 sejre er det blevet i løbet af sæsonen, og stort set hver eneste weekend har budt på en sejr eller et topresultat til mandskabet.

Det hele kulminerede, da Niklas Larsen i august tog sig af den samlede triumf i PostNord Danmark Rundt.

Men når rytterne i næste sæson drager ud på landevejene i ind- og udland, bliver det uden den ledende sportsdirektør Christian Andersen i en af holdets biler.

Han har således valgt at søge nye græsgange og skifter til det norske prokontinentalhold Uno-X Development Team fra årsskiftet.

- Det er en ny udfordring. Jeg har været rigtig glad for at være hos coloQuick, og det har været en fantastisk rejse. Der er ikke noget negativt at sige overhovedet, men hos Uno-X har de nogle andre muligheder, end der er her, siger han.

- Det har været en rigtig svær beslutning, og jeg har haft et bud til at ligge længe, og jeg vidste egentlig ikke, om jeg skulle det ene eller det andet. Men på et tidspunkt skal man tage en beslutning. Jeg havde et længere møde med dem i forhold til, hvad jeg skulle bidrage med, og det endte så med, at jeg sagde ja, fortæller sportsdirektøren, som bliver boende i Skive.

Med Christian Andersens exit træder Brian »Hellerup« Petersen et skridt op og bliver ledende sportsdirektør hos coloQuick.

Læs meget mere om skiftet i Skive Folkeblad tirsdag, hvor du også får reaktionen fra holdejer Brian Pedersen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland