Gå til hovedindhold
Lokalt

Efter kritik af ansættelser uden opslag: Politikere har fuld tillid til direktør

21-04-2018 KL. 10:28
Empty

Torsdag den 27. April. Foto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politikerne i Skive Kommunes økonomiudvalg har fuld tillid til direktør for kommunens familie- og kulturforvaltning Per Nors og den øvrige ledelse i Skive Kommune.

- Vi er helt tryg ved, at lederne er professionelle og lever op til gældende ansættelsesprocedurer i henhold til kommunens personalepolitik, meddeler Skive Kommunes borgmester Peder Christian Kirkegaard (V), efter udvalget i går blev orienteret om proceduren for en række ansættelser i Kultur- og Familie forvaltningen, som Skive Folkeblad har sat fokus på.

Det gælder for eksempel ansættelse af en række ledere, hvor Skive Kommune for eksempel ansatte egne folk, selv om der var brede felter af ansøgere.

Skive Kommune skriver i en pressemeddelelse: »Avisen har gennem en række artikler i marts og april 2018 fremstillet nogle af kommunens ansættelser som om, de er blevet gennemført uden at følge de normale ansættelsesprocedurer. Ligeledes kan man på artiklerne forstå, at stillingerne er blevet besat ud fra andre hensyn end saglige og faglige vurderinger.

Faktuelt er der tale om, at der ved to af de omtalte stillinger var en hel speciel situation, som betød, at ledelsen var nødt til at agere omgående. Disse to stillinger blev dermed besat uden først at være slået op. Økonomiudvalget blev ved mødet i går orienteret herom og har tilkendegivet, at udvalget har fuld forståelse herfor.«

- Vi ønsker at melde klart ud, at de omtalte medarbejdere er blevet ansat, fordi de blev vurderet til at være de mest kompetente til jobbet. De besidder de faglige kompetencer, og de komplimenterer hinanden på det hold, som der er brug for at kunne sætte. Ligeledes vil vi gerne slå fast, at kommunens ledelse fuldt ud lever op til vores forventninger om at agere professionelt og følge de regler og værdier, som gælder i Skive Kommune, siger Peder Christian Kirkegaard i pressemeddelelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland