Gå til hovedindhold
Erhverv

Efter mange år i Skive: Virksomhed flytter til Viborg

09-07-2020 KL. 10:28
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter 11 gode og spændende år i Skive er det til august slut med bildekoration, bilindpakning, logodesign, bannere og meget mere hos skilte- og facadevirksomheden Colors Aps på Ulvevej.

Det er også med et tungt hjerte, at indehaver Michael Svensson har besluttet sig for at flytte.

I stedet for to afdelinger vil han samle de nuværende afdelinger i Skive og i Viborg i en stor samlet afdeling i helt nye lokaler i Viborg, hvor han også bor privat.

- Det er med vemod, at jeg efter mange gode år stænger døren i Skive, og der ligger mange og lange overvejelser forud for min beslutning. Men ført og fremmest samler jeg mine aktiviteter i Viborg, fordi jeg fortsat ønsker at yde alle kunder den bedste service og den bedste pris på alle ydelser og produkter, siger Michael Svensson.

Det er de mange fordele ved at begge afdelinger er samlet under et og samme tag, der til sidst har gjort udslaget.

For Skive Kommune betyder det et farvel til en håndfuld arbejdspladser, og det beklager Michael Svensson, der dog samtidig skal tænke på sin forretning.

- Jeg kunne ikke fortsætte med to afdelinger, da der er nogle udgifter forbundet med det. Og tilmed er vi blevet et par folk færre, og så blev det altså Viborg, der trak det længste strå, siger han.

Michael Svensson købte virksomheden for 11 år siden, da den hed NH Skilte.

Det havde virksomheden gjort siden 1979, og den var kendt i hele området.

Da NH Skilte flyttede fra en baggård på Frederiksdal Allé til industriområdet i Egeris, kom det velkendte firmaskilt med, og dengang i 2015 tog Michael Svensson springet og skiftede navn.

Sidste år udvidede Michael Svensson så forretningen med en afdeling i Viborg, og den fremtidige forretning kommer til at ligge på Falkevej i Viborg. Det er en adresse, der ligger lige ud til Indre Ringvej.

Flyttedatoen er midt i august, og selv om Colors ikke længere vil have en fysisk afdeling i Skive, vil Michael gerne pointere, at han fortsat kan nås i Skive.

Han slår også fast, at de opgaver, ydelser og varer, som hele tiden har kunnet fås hos Colors, ikke ændrer sig.

- Kunder i Skive skal bare ringe til mig, så kommer jeg forbi, siger han, mens han understreger, at han meget gerne vil beholde sine kunder og det gode samarbejde, der har været gennem alle årene i Skive.

- Glade, tilfredse, tillidsfulde og trofaste kunder er noget af den bedste benzin at drive virksomhed på, og sådan har tiden i Skive været. Det vil det også blive fremover, men som nævnt bliver det fra Viborg efter ferien. Det håber jeg, folk vil støtte op om, og jeg vil i hvert fald gøre mit yderste til, at ingen ikke mærker nogen forskel, siger Michael Svensson.

Langt størstedelen af arbejdsopgaverne for Colors ApS består i at indpakke biler.

Og i 2019 var Colors ApS og Michael Svensson med til at uddanne Casper Madsen til Europas dygtigste til at udsmykke biler med folie.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland