Gå til hovedindhold
Lokalt

Efter økonomisk usikkerhed: Produktionsskole undgår konkurs

25-06-2019 KL. 13:42
Empty

Bestyrelsen for FGU Holstebro, Lemvig, Skive og Struer overtager allerede nu - og ikke først pr. 1. august - driften af Produktionsskolen Marienlyst. På den måde sikres medarbejdere løn, kreditorer deres tilgodehavende og unge under 25 år det uddannelsestilbud på Marienlyst, som de starter på den 12. august. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag aften besluttede bestyrelsen for FGU Holstebro, Lemvig, Skive og Struer at overtage driften af Produktionshøjskolen Marienlyst i Skive.

Det sker for at undgå konkurs.

- Jeg er rigtig glad for, at vi i FGU-bestyrelsen har truffet beslutning om at gå ind i driften. Det sikrer både medarbejdernes løn, elevernes skoleydelse og kreditorernes tilgodehavende. Ved at sikre produktionshøjskolens drift giver vi også ro til at fokusere på opstarten af FGU i Skive.

Det fortæller formand Goska Rasmussen, Glyngøre.

Beslutningen kommer efter den seneste tids store usikkerhed omkring økonomien på Produktionshøjskolen Marienlyst.

- Med økonomien på plads glæder vi os til at starte FGU Skolen Skive i lokalerne på Marienlyst til 1. august. I et tæt samarbejde med medarbejderne er vi i fuld gang med at planlægge faglinjerne på skolen, og vi glæder os til at tage imod eleverne, når de møder den 12. august.

Det siger Charlotte Tipsmark, der er direktør for FGU Holstebro, Lemvig, Skive og Struer.

I stedet for at kunne koncentrere sig fuldt ud om forberedelserne for FGU Skolen i Skive har de seneste ugers fokus også været på et negativt 2018-regnskab samt likviditetsproblemer for Produktionshøjskolen Marienlyst.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland