Gå til hovedindhold
Lokalt

Efter regulering af sæler: Lystfiskere lagt for had

23-08-2018 KL. 22:08
Empty

Arkivfotos: Privat/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er ikke faldet i god jord hos alle, at Naturstyrelsen henover sommeren har givet lodsejerforeningen ved Karup Å lov til at skyde og regulere syv sæler i åen.

Tilladelsen har i hvert fald fået dyreelskere til at rette deres vrede mod Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn - og ikke mindst formanden, Helge Jakobsen, Skive.

Han har inden for de seneste uger modtaget flere anonyme hademails og sms’er, hvori han og foreningens medlemmer blandt andet beskyldes for at være voldspsykopater med en drengelyst til geværer og andet dræberlegetøj.

- Det er nemt at finde frem til mig som formand, og det er da ikke rart at få både mails og sms’er fra vrede mennesker, som tilmed er anonyme. Jeg synes, at det er at gå over stregen, når debatten bliver så usaglig, siger Helge Jakobsen, der er formand for Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn.

Der er også kommet mere saglige henvendelser til Helge Jakobsen, og dem har han taget sig tid til at besvare.

Der er indtil videre blevet skudt fire af de syv sæler, som Naturstyrelsen har givet tilladelse til at regulere i Karup Å.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland