Gå til hovedindhold
112

Efter skænderi ved kassen i McDonald's: Ung mand trak kniv mod 30-årig

04-04-2018 KL. 11:24
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politiet er klar til at sigte en ung mand for trussel på livet, når ordensmagten får fat på ham.

Det skyldes en episode ved McDonald’s i Skive natten til lørdag.

Sidst på natten kom en mand på 30 år ind på McDonald’s sammen med en ven. Ved kassen kom de i skænderi med et par unge af udenlandsk herkomst. Herefter forlod den 30-årige og hans ven stedet.

De to unge fulgte efter dem. Udenfor trak den ene af dem en kniv, hvorefter den 30-årige og hans ven stak af og anmeldte sagen til politiet.

En politipatrulje observerede to unge mænd, der svarede til signalementet, ved trafikterminalen i Skive. Da de to så patruljevognen stoppe, flygtede den ene af de to og smuttede gennem et buskads. Den anden, en 22-årig med bopæl i Skive, blev anholdt. Han nægtede at vide, hvem personen, der flygtede, er.

- Vi har set videoovervågning fra McDonald’s, og vi kan se, der bliver trukket en kniv, oplyser politiassistent Niels Bach, lokalpolitiet i Skive.

Politiet er klar til at sigte manden, der trak kniven, for trussel på livet og for ulovlig besiddelse af en kniv. Foreløbig vil politiet dog ikke offentlig gøre foto fra videoovervågningen for at få fat på manden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland