Gå til hovedindhold
Lokalt

Ejer af bilkirkegård har igen fået forlænget fristen til at få fjernet bilerne

22-02-2019 KL. 19:20
Empty

Nogle af bilerne her bag huset på Gemsevej i Skive er blevet opbevaret ulovligt i op til fem år. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive Kommune gav torsdag Joseph Maloba yderligere 14 dage til at få ryddet sin ejendom på hjørnet af Frisenborgvej og Gemsevej i Skive.

Her har han i omkring fem år ulovligt opbevaret udtjente biler og affald på græs og jord.

Skive Kommune blev opmærksom på den i forhold til miljøregler ulovlige opbevaring af biler omkring den 1. oktober sidste år. Joseph Maloba fik besked om, at alle ulovligt opbevarede biler på hans ejendom, cirka 40, og ulovligt opbevaret affald skulle være fjernet senest den 1. december.

Den frist overholdt ejeren ikke. Da miljøfolk hos Skive Kommune kunne se, at enkelte ulovligt opbevarede biler var fjernet, forlængede Skive Kommune fristen til 1. januar.

Køretøjer bag ejendommen skulle være væk senest den 20. februar, hvis ikke Joseph Maloba fik befæstet jorden bag huset med fliser eller asfalt og afløb, der kan opsamle eventuelt udslip af olie og andre væsker fra bilerne.

Joseph Maloba overholdt ingen af fristerne.

Biler uden for baggården blev stuvet sammen på den asfalt, der er på ejendommen, men en gravko blev stående på græs uden for huset, da Skive Kommune blev opmærksom på, den ikke var fjernet. Onsdag, da sidste frist for oprydning bag ejendommen udløb, var der ikke ryddet eller lagt fliser eller asfalt på jorden bag ejendommen.

En anmeldelse af Joseph Maloba til politiet kommer formentlig om 14 dage, hvis han ikke har fået ryddet op bag huset på Gemsevej.

- Vi så torsdag morgen, at ejeren har fjernet otte biler, der stod bag huset. Der stod stadig 16 biler og syv lastbiler. Vi har derfor givet ejeren 14 dage til at få dem fjernet. Vores mål er at få ryddet jorden for de køretøjer, som opbevares ulovligt, oplyser Ann Ammitzbo, miljøchef hos Skive Kommune.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland