Gå til hovedindhold
112

Ekskone til drabsdømt skibonit: »Jeg håber, at han aldrig kommer ud«

18-06-2019 KL. 13:20
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var en lettet, men også stadig noget rystet 25-årig ekskone, der mandag eftermiddag kunne konstatere, at eksmanden, Hans Petter Bitsch Eskesen fra Skive, blev idømt forvaring for det bestialske knivdrab på 41-årige Ole Nuko i Bjerringbro 1. februar sidste år.

- Det var rart, at det var den straf, han fik. Jeg håber aldrig, han kommer ud, for han er jo farlig for os alle sammen, lyder det fra den 25-årige kvinde, der er fra Jebjerg, men nu bor med sin nye kæreste i Skive.

23-årige Hans Petter Bitsch Eskesen blev kendt skyldig i alle anklager mod ham. Og domsmandsretten vurderede, at han er så farlig for samfundet, at han skulle idømmes forvaring. Det betyder, at han ikke ved, hvordan han kan komme på fri fod igen.

- Jeg er glad for, at jeg ikke ved, hvornår han kommer ud, for jeg må ærligt indrømme, at jeg frygter den dag, han kommer ud igen, for han vil måske gå efter mig og min familie. Når han har dræbt en gang, kan han gøre det igen, lyder det fra ekskonen.

De to blev skilt ganske få måneder efter, at drabet havde fundet sted.

Læs hele interviewet med Hans Peter Bitsch Eskesens ekskone i tirsdagsudgaven af Skive Folkeblad.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland