Gå til hovedindhold
Erhverv

Ekstra personale kaldt ind: Travl sort fredag i Skive

29-11-2019 KL. 13:18
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

De seneste år har Black Friday bidt sig godt fast også i danskernes lyst til at handle den sidste fredag i november, der i flere forretninger er udvidet til Black Week, Black Weekend og Cyber Monday.

Lokale butikker melder om masser af aktivitet på Black Friday og de andre salgsbegreber, der sammen og hver for sig skal være med til at skærpe vores lyst til at handle.

Skive Folkeblad var fredag formiddag på tur blandt nogle af byens butikker og gågader, og kunderne var tidligt ude. I nogle butikker stod kunder i lang kø, andre steder var der mere plads.

Gaver til jul, fødselsdage og andre begivenheder blev købt, og rundt omkring havde flere butikker i anledning af de sorte handelsdage sikret sig ekstra personale i et forsøg på at kunne følge med til handlen.

Imerco Home i Nørregade var sammen med Tøjeksperten, Guldsmed Hartmann, Guldsmed Østergaard og flere af byens andre butikker blandt dem, som fik travlt, lige fra butiksdøren fredag formiddag blev slået op, og de første kunder blev inviteret indenfor.

Gaver blev købt og pakket ind, og nogle steder var der ekstra personale alene til indpakning af gaver.

Flere butikker end tidligere har 20 procent eller mere på alle varer - eller bestemte varegrupper. Og der er ingen tvivl om, at mange kunder allerede fra midnat natten til fredag sad klar ved tasterne i et forsøg på at få de ønskede varer i cyberkurven.

Hos lokale Rito.dk har der de seneste dage været markant øget travlhed, og det samme er tilfældet hos blandt andet Guldsmed Østergaard. Begge virksomheder er blandt de lokale, som i efterhånden en del år har drevet nethandel. Rito.dk er etableret som en webshop, mens Guldsmed Østergaard - som en lang række andre butikker på Skiveegnen - for nogle år siden valgte at forsøge sig i cyberspace. Og det bærer frugt.

Når Ehandelsdagen i begyndelsen af det nye år endnu engang afvikles i Skive med Kulturcenter Limfjord som centrum, vil flere lokale virksomheder også denne gang være at finde blandt deltagerne. Guldsmed Hartmann er blandt de lokale, som efter en tidligere Ehandelsdag for alvor gik i gang med nethandel, som, stadig flere butikker og andre virksomheder erkender, ligner en nødvendig del af det at drive virksomhed.

 

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland