Gå til hovedindhold
Kultur

En af arrangørerne bag Skive Festival siger farvel og går solo

27-08-2018 KL. 06:00
Empty

Efter syv begivenhedsrige år med Skive Festival glæder Charlotte Danefeld, der har et stort erhvervs- og kulturnetværk i ind- og udland, sig til sit nye liv som selvstændig.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Oplevelsesdesigner - det er ikke en titel, mange har.

Men det bliver den Charlotte Danefeld, Skive, har fra i dag, hvor hun efter syv år som pr-ansvarlig og medarrangør af Skive Festival, kaster sig ud i nye eventyr med Oplevelsesfabrikken.

- Jeg har altid haft en entreprenør i maven, og nu føles det helt rigtigt, fortæller Charlotte Danefeld.

Hun håber at fortsætte i bestyrelsen for Kulturelt Samråd, for Charlotte Danefeld ser fortsat sig selv som kulturaktør. En selvstændig én af slagsen, der trygt overlader Skive Festival til kollegerne i bestyrelsen.

- Mine idealer og visioner har ikke forandret sig, selv om jeg nu gerne vil fortsætte i eget regi. Jeg håber fortsat at kunne bidrage til Skives udvikling, og det kan jeg blandt andet gøre ved at skabe oplevelser for regionens firmaer. Jeg ser bestemt et stort behov for det. Også på landsplan har virksomheder brug for gode og stærke personale- og kundearrangementer. Det er en tendens, der er stigende, og som oplevelsesdesigner vil jeg gøre det, som jeg længe har gjort. At skabe rammerne for at kultur og erhverv kan mødes til unikke personale- og kundeoplevelser, forklarer Charlotte Danefeld, der også vil arbejde benhårdt for at skabe et nyt netværk for ledere.

Hun glæder sig til at tage fat på livet som selvstændig.

- Jeg har i det hele taget en række skuffeprojekter, der trænger til at se dagens lys, forklarer Charlotte Danefeld.

Skives nye oplevelsesdesigner, der ved den seneste udgave af den årlige festival især imponerede med inddragelsen af lokale råvarer og produkter, siger derfor farvel til Skive Festival.

- Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på til festivalen 2019, fastslår Charlotte Pedersen, der oprindelig er uddannet i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland