Gå til hovedindhold
Sport

En produktiv dag på kontoret

07-02-2019 KL. 21:22
Empty

Daniel Guldsmed spillede en glimrende kamp ikke mindst i forsvaret, da Skive fH torsdag slog Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter sidste rundes kedelige nederlag på hjemmebane mod HEI, så havde Skive fH's håndboldherrer brug for at finde sig selv og få levere ikke mindst defensivt i Randers torsdag aften.

Og det lykkedes fortrinligt.

SfH'erne vandt 30-24 i en stille og rolig forestilling, hvor der reelt aldrig var tvivl om, hvem der var bedst. Det var en af de klassiske kontordage for gæsterne, men en dag, hvor spillerne valgte at være produktive i stedet for at sidde og drive den af ved kaffemaskinen.

De to helt centrale spillere var Rasmus Hansen o Daniel Guldsmed. De to 3'ere i forsvaret var en næsten uigennemtrængelig mur for Randers, og det var uanset om de spillede med seks eller syv mand i angrebet. Der var ikke power eller snuhed nok hos hjemmeholdet til at blive en trussel.

I angrebet spillede Tobias Rasmussen med stor energi, og eneste ærgerlige punkt var, at målmand Mads Meldgaard udgik kort før tid efter at have fået en modspiller ned over den ene fod. Han kunne dog gå selv ud af hallen og bliver formentlig klar til hjemmekampen mod Otterup næste fredag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland