Gå til hovedindhold
Kultur

En tiger åd hele hans familie - nu kommer han til Skive

24-03-2019 KL. 21:31
Empty

Arkivfoto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

"S.O.S. -  the tiger took my father"

De fleste husker nok omkvædet fra 90'er-hittet "S.O.S", der handler om en gut fra den indiske storby Calcutta, der oplever det vanvittige scenarie, at en tiger spiser først hans far, så hans bror og hans mor.

Har man først hørt sangen, der blev et stort hit inde for eurodance-genren, glemmer man den aldrig. Heller ikke, selv om man måske gerne ville.

Nu kan man så høre Dr. Bombay, der er en dansk-svensk fyr ved navn Jonny Jakobsen, synge den live på sit sjove indisk-klingende pidgin-engelsk til Skive Festival. 

Festivalen har nemlig engageret doktoren, der i sine velmagtsdage også havde et hit med det bemærkelsesværdige omkvæd "Hurry, hurry, hurry, I eat my rice and curry".

Han er blot et af fire nye navne, som senest er kommet på programmet. Også hollandsk-belgiske 2 Unlimited, som havde en stribe internationale hits - blandt andet "Get Ready For This" og "No Limits" - i begyndelsen af 1990'erne er nu på plakaten til festivalens 90'er-fest.

Desuden er The Powls og kopibandet Thomas Helmig Jam nu annonceret som del af festivalen - begge som navne, der skal sparke festen i gang på Bryggeriet.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland