Gå til hovedindhold
Sport

Endelig en succesoplevelse for Oddense

09-03-2019 KL. 15:58
Empty

Louise Nilson var tæt på at sikre Oddense en historisk sejr. Nu blev det i stedet til et historisk point. Arkivffoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter at være gået fra banen som tabere i samtlige sæsonens kampe, så var der lørdag noget at glæde sig over for Oddense-Ottings håndboldkvinder.

Ikke en sejr - for det sluttede 18-18 på hjemmebanen i OddenseHus mod TMS Ringsted. Men det var ualmindelig tæt på, at bundholdet havde taget begge point. De var foran 18-14 med ni minutter tilbage, men gik så i stå og stod på nippet til at tabe til sjællænderne, som havde bolden med 20 sekunder igen.

TMS smed imidlertid bolden væk, og så lykkedes det Louise Nilson at få en sidste afslutning på, som gæsternes keeper som et lille mirakel nåede ned og fik reddet.

Derfor gik der oså lidt tid, før Oddense-pigerne fandt ud af, hvilken grimasse, der passede.

I Stoholm blev der taget endnu et vigtigt skridt i retning af redning. Stoholm slog bundholdet fra Køge med 34-27 og lagde dermed pres på HEI og Frederikshavn i striden om at undgå en nedspilsplads.

Der var masser, som bød ind i angrebet. Ikke mindst fløjen Tobias Primdahl, som var fremragende. Og derfor var der plads til, at forsvaret kørte på noget der lignede trekvart kraft i forhold til tidligere præstationer.

Læs meget mere om begge kampe i Skive Folkeblad mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland