Gå til hovedindhold
Sport

Endnu en skade rammer SIK: Nu er fem »startere« væk

04-06-2020 KL. 13:45
Empty

Skive IF jubler efter scoringen under NordicBet liga kampen mellem Viborg FF og Skive IF på Energi Viborg Arena, Viborg, fredag den 29. maj 2020. Foto: Johnny Pedersen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK er blevet ramt af et nyt skades-tilbageslag i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra fodboldens 1. division.

Denne gang er det målscoreren i den seneste kamp mod Viborg, Mikkel Vendelbo, som det er gået galt for. Han kom til skade under træningen tidligere i denne uge og er nu ude af betragtning til holdet i resten af sæsonen.

En anden SIK-spiller landede på Vendelbos knæ i mandags, og det kom til at koste nogle forstrakte ledbånd og seks ugers pause.

- Det gjorde ondt, og jeg frygtede, der var sket noget værre. Så seks uger er til at leve med. Korsbåndet og alt det andet har det fint, men ledbåndene er ømme, og de skal have tid til at hele igen, siger Mikkel Vendelbo.

SIK har allerede langtidsskader hos Mathias Bersang, Mathias Pedersen, Mikkel Jespersen og Christoffer Østergaard.

- Det er fem startere, som er væk. Og så man på vores trup før sæsonen, var de blandt de spillere, som skulle være os igennem, konstaterer sportschef Rasmus Brandhof.

SIK møder Vendsyssel i 1. division i morgen.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland