Gå til hovedindhold
Erhverv

Entreprenørfirma i vækst: Overtager lokalt tømrerfirma

23-03-2019 KL. 06:35
Empty

Ole Ibsen A/S i Balling har styrket sin position med overtagelsen af Oddense Tømrerfirma A/S. På billedet ses fra venstre: Hans Bak Ibsen, der er medejer af Ole Ibsen, Henrik Pedersen, der sælger Oddense Tømrerfirma, og Jens Jepsen, direktør og medejer i Ole Ibsen. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager Oddense Tømrerfirma A/S 1. april.

De to virksomheder har i mange år haft et nært samarbejde i at realisere byggeprojekter med succes.

Dette nære og gode samarbejde erstattes nu af en sammenlægning af de to virksomheder, lyder det fra de to firmaers direktører.

Ejeren af Oddense Tømrerfirma A/S, Henrik Pedersen, har nået en alder, hvor han synes, at tiden er moden til et generationsskifte:

- Jeg har netop rundet de 60 år og har derfor de seneste år gået med tanken om et generationsskifte. Mine egne børn har ikke ønsket at overtage firmaet, og derfor har det været helt naturligt for mig at drøfte et tættere samarbejde med Ole Ibsen A/S, som nu er kulmineret i et salg af virksomheden. Det er helt klart den bedste løsning for både mine kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og mig selv, siger Henrik Pedersen i en pressemeddelelse.

Alle medarbejdere i Oddense Tømrerfirma følger med over i Ole Ibsen, og medarbejderne vil have afsæt i Balling på Nørregade 73, men bygningerne på Frammerslevvej i Oddense følger med i aftalen og vil fremover blive brugt til lager og værksted.

Jens Jepsen blev ansat som direktør og blev medejer af Ole Ibsen i 2016. Hans vision var fra starten, at virksomheden skulle udvikle sig til at være en stærk landsdækkende totalentreprenør.

- Ole Ibsen A/S har gennem de seneste par år udviklet sig stærkt, og vi er lykkedes med at gennemføre flere og flere byggeprojekter rundt omkring i Danmark. Med dette opkøb tager vi det afgørende skridt i at have egenproduktion indenfor råhusområdet. Dette sammen med et stærkt administrativt team suppleret med et fortsat samarbejde med mange gode underentreprenører og samarbejdspartnere gør, at virksomheden vil stå stærkt som totalentreprenør, lyder det fra Jens Jepsen.pew

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland