Debat

Er der stemmer i en cykelsti?

Er der stemmer i en cykelsti? Ja, må svaret være - i hvert fald hvis man holder det op mod det engagement, borgmester Peder Chr. Kirkegaard lægger i at etablere en cykelsti mellem Harre og Nautrup.

Udgifter på 10-16 millioner vidner om manglende proportionsfornemmelse.

Borgmester Peder Chr. Kirkegaard og konstitueret kommunaldirektør Thomas Lindberg tilbyder, at Skive Kommune anlægger denne cykelsti, mod at staten bidrager med 10 millioner.

Hvordan gik det med cykelstien til Hagens Mølle i sin tid? Så vidt jeg husker, var der store budgetoverskridelser. Borgmesteren og kommunaldirektøren tilbyder måske en økonomisk garanti af egen pengepung.

Borgmesteren argumenterer for opførelsen af cykelstien, fordi - som han siger -, det blev de lovet, da hovedvejen i sin tid blev anlagt. Det må siges at være en uoverkommelig opgave, hvis borgmesteren vil opfylde tilnærmelsesvis halvdelen af alle de projekter, der gennem de seneste 50 år er lovet borgerne her i Skive Kommune.

Borgmesteren selv har rigeligt med hængepartier for bare de sidste fire år, hvis han mangler noget at trække stemmer på.

Der kan nævnes adskillige eksempler, der er blevet syltet længe nok. Der mangler handling bag ordene fra borgmesteren og Skive Byråd.

Hvordan går det med Karina-sagen.. Er Skive Kommune overhovedet kommet videre i oprejsningen af denne kvinde? Et sjældent svigt af en kommunalforvaltning! Får det overhovedet konsekvenser? Hvordan kan byrådsmedlemmerne acceptere den utilstedelige behandling af kommunens borgere? Ditte Staun-sagen og undersøgelserne af krænkelser af byrådsmedlemmer er efter udsagn fra Skive Folkeblad undersøgt til bunds. Peder Chr. Kirkegaard udviser heller ikke i denne sag den nødvendige handlekraft, som bør kunne forventes af en borgmester.

Er der indhentet en udtalelse fra tidl. borgmester Per Jeppesen?

Kommunens vælgere bør være sikre på ikke at stemme på en seksuel krænker.

En fireårig byrådsperiode fyldt med luftkasteller og en syltekrukke så stor, at man skulle tro, der var en gylletank.

Med venlig hilsen

Grethe Breum Hansen,

Hesthave,

Åbakken, 7860 Spøttrup