Gå til hovedindhold
Erhverv

Er lige flyttet i større lokaler: Virksomhed mangler allerede plads til væksten - igen

09-09-2020 KL. 06:59
Empty

Arne Spicer Lindgren har flyttet virksomheden i nye og større lokaler, men allerede inden indflytningen var virksomheden ved at vokse ud af dem. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Glyngøre-virksomhed NIC Denmark, der blandt andet producerer lysninger til vinduer og døre, har så stor vækst, at den allerede var vokset ud af sine nye og større lokaler, inden den rigtigt var flyttet ind.

De nye lokaler er beliggende i Jamos tidligere bygninger på Elmevej i Glyngøre, hvor NIC Denmark i forvejen havde til huse. Lokalerne er dog beliggende i en anden del af den store bygning.

- Vi har fået langt bedre lagerfaciliteter, hvor alt er i et plan, ligesom vi har fået overdækkede læssefaciliteter. Der går endnu en måneds tid før, at vi er helt på plads. Vores udfordring er, at vi er tæt på at vokse ud af rammerne allerede nu og derfor i gang med at optimere vores processer for evt. at kunne finde løsninger til at afhjælpe pladsmanglen. Men vi vil helst blive under eget tag og derfor vil vi i første omgang se, om vores net af underleverandører kan hjælpe os, fortæller Arne Spicer Lindgren.

Han glæder sig over, at NIC Denmark nu har fået langt bedre faciliteter på alle parametre.

- Vi har fået en ny og optimeret produktion, nye funktionelle lagerfaciliteter og så har vi fået tidssvarende administrations- og personalefaciliteter, der samlet set gerne skulle ruste til at vækste yderligere de kommende år, slår Arne Spicer Lindgren fast.

NIC Denmark brugt sommeren på at flytte til nye lokaler og investere i maskiner.

- Lige nu gennemfører vi en nøje planlagt flytteproces på tre måneder og produktionen har faktisk kun ligget stille som planlagt i Industriferien. Vi startede to uger inde i juni med at installere nye maskiner i de nye lokaler samtidigt med, at produktionen kørte i de gamle lokaler. I industriferien flyttede vi så de maskiner, der skulle med fra de gamle lokaler og over i de nye, og det er kørt uden problemer af nogen art, fortæller Arne Spicer Lindgren.

Da medarbejderne kom tilbage fra ferie i uge 32, var de nye lokaler klar.

- Vi trykkede populært sagt på knappen og var klar til at køre i de nye lokaler. Vi har kørt produktionen samtidigt med, at vi har indfaset tre nye maskiner og ny udsugning og det er kørt efter en snor, påpeger Arne Spicer Lindgren.

NIC Denmark indvier officielt de nye faciliteter ved et arrangement den 9. oktober.-ts

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland