Opdateret: Holstebrovej i Sjørup genåbnet efter færdselsuheld

En lastbil og en personbil kørte sammen på Rute 16 ved Sjørup. Der var i første omgang melding om fastklemte, men melding er nu, at fører af personbil ikke er kommet alvorligt til skade

Udgivet:28. november 2022, 15.42

Læsetid:1 minut

Peter Welander
Journalist| pew@skivefolkeblad.dk

1 år siden

OPDATERET MED MELDING OM, AT FØRER AF PERSONBIL IKKE ER KOMMET ALVORLIGT TIL SKADE

Klokken 14.15 mandag eftermiddag har alarmcentralen modtaget en melding, om at der er sket et færdselsuheld i Sjørup på Holstebrovej, Rute 16, tæt på Vestre Skivevej.

Vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi Andreas Andersen fortæller i første omgang, at en personbil er kørt ind i en lastbil, og der er melding om fastklemte.

Midtjysk Brand & Redning, politi, ambulance og læge var på ulykkesstedet, og vejen har været spærret i begge retninger, oplyste Andreas Andersen.

- Vi arbejder på stedet, sagde Anders Andersen, som ved 15.30-tiden endnu ikke kunne sige, hvor alvorlig ulykken er, og hvor mange personer, der er kommet til skade.

Ved 16.30-tiden var vejen atter farbar for alle trafikanter.

Og her kunne vagthavende Andreas Andersen fortælle, at en 73-årig kvinde, der kørte i personbil fra Viborg mod Holstebro, kom til at snitte en lastbil, således at hun kørte ind i siden på den og mistede herredømmet over sin bil, som rullede om på siden.

Lastbilen forsøgte at undvige og endte dermed tildels i rabatten, og en del af lastbilen spærrede vejen.

Lastbilen er nu bugseret væk.

- Der er helt åbent i begge vognbaner, oplyser Andreas Andersen ved 16.30-tiden.

Han fortæller, at den 73-årige kvinde er kørt til tjek på sygehuset.

- Umiddelbart er meldingen, at hun ikke er kommet alvorligt til skade, siger vagthavende om kvindens tilstand efter ulykken.