Efter voldsom brand: Auto-ophugnings-virksomhed flytter fra Salling til Skive

Efter en stor brand i februar flytter tre søskende nu deres virksomhed til Skive

3. juni 2021, 08.50

Mads og Lasse Haubo (til højre) flytter sammen med deres søster Lise Korsgaard Salling Autogenbrug til Skive og flytter ind i det gamle Lundbro Autogenbrug på Herningvej. Det er blevet løsningen på, at virksomheden ikke kan lave de ønskede udvidelser i Lindum. Foto: Lars Rasborg

ERHVERV Egentlig havde søskendeflokken Lise Korsgaard og Mads og Lasse Haubo en langsigtet plan om at udvide Salling Autogenbrug i Lindum, men en stor brand den 10. februar, hvor hele lageret af reservedele blev ædt op af flammerne, satte turbo på planerne.

- Vi skulle planlægge, hvordan vi ville bygge det hele op igen, og det stod hurtigt klart, at hvis ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!