Direkte fra norsk mesterhold: SfH forstærker sig med forsvarskæmpe til liga-comeback

Forsvars-profil skifter fra norsk mesterhold

4. juni 2021, 10.40

Søren Tau Sørensen i aktion for Elverum mod Barcelona i Champions League. I næste sæson tørner han ud for Skive fH. Foto: Quique Garcia, Ritzau/Scanpix

HÅNDBOLD Skive fH har været arbejdet ihærdigt på en erstatning for Daniel Guldsmed, der efter denne sæson skifter til KIF Kolding.

I dag kunne klubben så præsentere en gennemrutineret forsvars- og stregprofil med international erfaring og ikke mindst med et væld af ligaminutter på CV’et igennem mere en...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!