Lokalpolitiet har aldrig set noget lignende: Knallerter kunne køre over 100 kilometer i timen

10. juni 2021, 09.13

Arkivfoto

POLITI Det var nok meget godt, at Politiets færdselspatrulje var en tur forbi Skive i tirsdags. De fik i alt stoppet fire knallerter, som efterfølgende skulle have målt hastighed på et rullefelt. Og resultatet kom noget bag på politiet.

En 17-årig dreng fra Viborg blev stoppet på Holstebrovej ved Hagebro. Hans knallert kunne køre over 100 kilometer i timen. Altså mere end tre gange det tilladte. Derudover havde drengen ikke noget knallertkørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret.

- Det har jeg aldrig oplevet før. Det er helt vildt, siger Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
62-årig skibonit skal i fængsel: Solgte hash og kørte påvirket rundt på knallert

Men selvom det var første gang, politimanden har set en lille knallert kunne køre så hurtigt, så viste det sig hurtigt, at det ikke skulle være den eneste.

På Aakjærsvej i Breum blev en 16-årig dreng fra Skive stoppet. Det viste sig også, at hans knallert kunne køre over 100 kilometer i timen. For begge drenge gælder det, at deres tunede knallert er en førstegangsforseelse, og derfor får de nu deres knallert tilbage.

En 16-årig dreng fra Viborg havde også lidt for meget fart på, da han blev stoppet på Holstebrovej ved Hagebro. Hans knallert kunne køre 72 kilometer i timen, hvilket er mere end dobbelt så meget som de tilladte 30 kilometer i timen. Han havde ikke indregistreret sin knallert, så det blev han også sigtet for.

Til sidst stoppede politiet også en 16-årig dreng fra Skive på havnen i hjembyen. Hans knallert kunne køre 45 kilometer i timen.

Læs også
Stor knallert-razzia: Biler, traktor og løbehjul blev også snuppet