Gå til hovedindhold
Lokalt

Far til mishandlet kvinde: »Skive Kommune valgte at ignorere alle advarsler«

05-02-2020 KL. 13:30
Empty

Foto: Privat/Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Selv om der mandag faldt dom i den uhyggelige sag, hvor 24-årige Christina Egebjerg Jensen blev mishandlet i minimum halvandet år, er sagen ikke slut endnu.

I hvert fald ikke for Henrik Jensen, der er far til Christina Egebjerg Jensen.

Han mangler at få placeret et ansvar, og han er vred over, at Skive Kommune ikke greb ind over for mishandlingen, selv om han direkte advarede kommunen om situationens alvor.

- I oktober 2018 advarede jeg to sagsbehandlere fra Skive Kommune om, at der var noget helt galt hjemme ved Christina. Jeg spurgte også, om der skulle lig på bordet, inden der blev gjort noget?, siger Henrik Jensen.

Men svaret fra sagsbehandlerne var, at de ikke kunne gøre mere, end de gjorde.

Og for Henrik Jensen var det ingenting.

- Jeg var så vred over, at de valgte at ignorere advarslerne, og jeg følte ikke, de tog Christinas situation alvorlig, siger Henrik Jensen, der under et besøg spurgte sin datter, om hun ville med ham, men Christina Egebjerg Jensen turde ikke, da den nu dømte Martin Lønborg Nielsen havde truet med at finde hende og hendes familie og slå dem alle ihjel, hvis hun flygtede.

Tidligere er det også kommet frem, at sagsbehandlere i Skive Kommune var på besøg hos Christina Egebjerg Jensen få dage inden, politiet kom og befriede hende.

Men dengang blev der heller ikke reageret fra kommunens side.

- Jeg håber, det får en konsekvens internt i kommunen, for jeg synes ikke, sagsbehandlerne er deres job og stilling værdig, siger Henrik Jensen.

Skive Kommune og socialchef Heidi Becker-Rasmussen vil ikke udtale sig i sagen, da hun henholder til, at det er en personsag.

 

Læs mere i onsdagsudgaven af Skive Folkeblad.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland