Ny chef i lokal butik: Daniel har fået sit drømmejob

For 25-årig skibonit har det betalt sig at gå efter drømmen

3. juni 2021, 07.38

Skolepraktik kan føre til meget. For Daniel Weilbach har erhvervspraktikken fra folkeskolen foreløbig resulteret i et job som butikschef. Et drømmejob. Foto: Lars Rasborg

DETAIL Da han for seks år siden under et skoleophold blev spurgt, hvad han gerne ville være, lød svaret: »Butikschef hos T Hansen«.

Og det var ikke i en hvilken som helst af kædens butikker, at Daniel Weilbach drømte om at blive butikschef. Det var i T Hansen-butikken i City Vest på Holstebrovej i Skive.

Den 1. juni tiltrådte Daniel Weilbach stillingen som butikschef med ansvaret for seks medarbejdere....

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!