Gå til hovedindhold
Sport

Fem spillere på prøve fra mandag

06-07-2019 KL. 13:07
Empty

Casper Olesen i aktion for SønderjyskE. Nu kan han være på vej mod Skive IK.
Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Med André Bjerregaard på plads i SIK frem til sommeren 2021 er der fremadrettet sikret tyngde og træfsikkerhed i angrebet.

Men Bjerregaard er fortsat skadet og ude frem til foråret, så sportschef Rasmus Brandhof er i øjeblikket på udkig efter mindst én og måske to mand til at supplere Jeppe Mogensen i front i efteråret.

Fra på mandag, når skibonitterne tager hul på træningen, kommer en række emner på prøvetræning, og det er fra både nær og fjern.

Mest velkendt er formentlig Casper Olesen, som var fast mand i SønderjyskE, indtil et brækket ben skubbede ham ned i hierarkiet. Han var en vigtig del af holdet, som i sommeren 2016 kom langt i Europa League, men efter skaden blev det blot til fem kampe i Superligaen forrige sæson.

Han fik ikke forlænget sin aftale, søgte i stedet til Helsinki IFK i den næstbedste finske række, men vendte hjem igen efter en måned og har siden spillet i Thisted. For dem scorede han to gange sidste sæson som angriber/kantspiller.

På besøg kommer også U-landsholdsspiller Sebas­tian Buch fra FC Midtjylland. Han spiller på en femårig aftale med Superligaholdet og var sidste sæson udlejet til FC Fredericia. Rasmus Brandhofs umiddelbare tanke er også, at en lejeaftale vil være det mest sandsynlige i forhold til SIK.

Og ligeledes fra Herningområdet vil der være besøg af Mathias Morgenstern. Han er bare 18 år og har imponeret på Herning Fremads JS-hold, som spillede sig op i Danmarksserien for få uger siden.

- Han er en spiller, vi har set i Jyllandsserien. Det er ikke sikkert, han er til vores hold lige nu, men det er for at holde os orienteret på ham, for vi synes, vi kan se noget i ham, siger sportschefen.

SIK har tidligere udnyttet Herning som jagtmark og har her hentet Mikkel Jespersen og Alexander Baun.

Lidt mere eksotisk er de sidste to navne - Monday Etime og Williams Danquah.

Monday Etime er 22 år, angriber og kantspiller, amerikansk statsborger med afrikanske rødder og har spillet på akademi i USA, men forsøger nu at finde sig en aftale i Europa. Han har været i Roskilde i denne uge, men kommer til Skive mandag.

- Han er dukket op via en agent, som vi kender ret godt. Han har mest udenlandske spillere, og vi havde en af hans forsvarere på prøve i vinter, siger Rasmus Brandhof, som selv har fundet frem til Williams Danquah via en tur til USA i sidste uge.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland