Alvorligt kvæstet under opsætning af flag-allé: Mand faldt af trailer efter hård opbremsning

59-årig faldt af trailer og direkte ned på asfalten

Udgivet:06. marts 2023, 09.52

Læsetid:1 minut

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

TRAFIKUHELD Det gik helt galt lørdag formiddag kort før klokken 10, da en gruppe lokale kræfter fra Roslev var i færd med at sætte en flagallé op på Viumvej forud for lørdagens gymnastikopvisning i byen.

- En 33-årig mand fra Roslev kom kørende i en bil med en trailer bagefter, og traileren var fyldt med flagstænger. I traileren var der også to personer, men pludselig lavede den 33-årige fører en utilsigtet og hård opbremsning, mens han kørte med 20-30 kilometer i timen, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Opbremsningen gjorde, at en 59-årig mand fra Roslev faldt ned fra traileren og direkte ned på asfalten.

- Det var et alvorligt uheld, og ved faldet blev den 59-årige mand så hårdt kvæstet, at han efterfølgende blev bragt til akutmodtagelsen i Skejby. Senere har det forlydt, at hans tilstand dog er stabil, men ellers har vi ikke nyt om mandens tilstand, siger Niels Bach.

Indtil videre er der ikke nogen sigtelse i sagen. Politiet er dog ikke færdige med at vurdere den.

Læs også
<span>Et hav af hænder bar familie i stor sorg:</span> - Den dag, vi ikke længere taler om Andreas, dør han <span>Et hav af hænder bar familie i stor sorg:</span> - Den dag, vi ikke længere taler om Andreas, dør han
Læs også:
Et hav af hænder bar familie i stor sorg: - Den dag, vi ikke længere taler om Andreas, dør han