Gå til hovedindhold
Lokalt

Flere brande samme dag

01-12-2019 KL. 10:42
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Inden for få timer måtte lokale brandfolk rykke ud tre gange. En bil brød i brand, og der opstod brand ved et sommerhus og på en mark.

Første alarm sendte brandfolk fra Balling af sted, da en bil brød i brand i på Norvej, tæt ved Saugstrupvej i Salling.

Indsatsleder Jan Nygaard Christensen fortæller, at føreren heldigvis både nåede at få sig selv og en barnestol ud.

- Der var ingen børn i bilen. Der var udelukkende føreren, fortæller Jan Christensen.

Her arbejdede brandfolk på stedet i godt halvanden time. Indsatslederen fortæller, at bilen brændte totalt ud. Han fortæller også, at bilen var en Toyota Avensis Stationcar, som ifølge førerens forklaring til indsatslederen netop havde været på værksted.

- Bilen var totalt overtændt, da vi nåede derud. Den var fuldstændig omspændt af flammer. Manden fortæller, at bilen begyndte at ryge, mens han kørte i den, fortæller Jan Nygaard Christensen.

På Kybehusevej ved Vile var brandfolk fra Durup sendt ud for at slukke en brand, efter en sommerhusejer havde været i gang med en ukrudtsbrænder.

- Ejeren var ved at brænde ukrudt væk, og så skete det klassiske, at ilden bredte sig. Det gik ud over noget beklædning på døren til et udhus, men der skete forholdsvis lidt skade, konstaterer indsatslederen.

Efterfølgende måtte lokale brandfolk af sted til en mark ved Bærsholmvej ved Bærs. Her var en landmand i gang med at rydde op i noget halm og havde valgt at sætte ild til noget resterende halm.

- Ilden kunne ikke brede sig, der var ingen fare. Men nogle forbipasserende på Herningvej havde set ilden og sendt alarm. Landmanden var selv på stedet, vi var der en halv time, og så sørgede landmanden selv for resten, fortæller Jan Nygaard Christensen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland