Gå til hovedindhold
Erhverv

Flere job på lokalt værksted: Landsdækkende kæde åbner i Skive

18-03-2019 KL. 14:52
Empty

Det landsdækkende værkstedsfirma, Skorstensgaard fra Kolding, åbner en afdeling i Skive. Det sker ved et samarbejde med Martin Lønborg, som ejer Motorgaarden på Viborgvej, hvor han fortsætter salget af nye og brugte biler.
Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Motorgaarden i Skive A/S og autoværkstedet Skorstensgaard i Kolding indgår et samarbejde.

På Viborgvej åbner Skorstensgaard sit værkstedskoncept hos Motorgaarden, der med Martin Lønborg i spidsen fortsætter salget af biler.

Skorstensgaard, som i flere år har markedsført sig med lave priser, er i gang med en større udvidelse. Om valget af Skive siger Anders Skorstensgaard:

- Skive er en god handelsby med mange indbyggere og har hele paletten af mærkevareværksteder. Og hvor der i Danmark er en relativt stor by, der skal vi selvfølgelig også være. Vi har de medarbejdere, vi skal bruge nu. Men vi fordobler nok antallet af medarbejdere inden for de første måneder. I løbet af det næste års tid forventer vi at beskæftige 13-14 medarbejdere.

- Jeg gør det her, fordi værkstedsbranchen bliver mere og mere specialiseret. Så da jeg hørte, at Skorstensgaard skulle til Skive, tog jeg kontakt med dem og spurgte, om det var noget for Skorstensgaard at overtage driften af mit værksted. Jeg mener, det er bedre, at nogen specialiserer sig inden for værksted og derfor kan gøre det til rigtige priser, fremfor at man satser på både bilværksted og bilsalg, siger Martin Lønborg fra Motorgaarden.

Lønborg understreger vigtigheden af, at Skorstensgaard i forbindelse med aftalen overtager værkstedets fem nuværende medarbejdere og tilføjer:

- Jeg synes, det er spændende at lave et samarbejde med Skorstensgaard, hvor de overtager driften af værkstedet, og jeg beholder alt salg af nye og brugte biler. Jeg har haft Motorgaarden i 25 år. De seneste fem år er der sket utroligt meget inden for værksteds- og bilbranchen. Det kræver store ressourcer, og at man er fuldt fokuseret på det, siger Martin Lønborg - og tilføjer:

- Jeg vil egentlig gerne fokusere mere på salget af nye og brugte biler og så overlade driften af værkstedet til nogen, som kun har med det at gøre. Det bliver altså et samarbejde mellem Skorstensgaard og mig, hvor Skorstensgaard driver værkstedet, og jeg fortsætter salget af nye og brugte biler i salgsafdelingen med facade mod Viborgvej. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og der er ingen tvivl om, at det kommer os alle til gode. Især vores kunder og fremtidige kunder i og med, at Skorstensgaard specialiserer sig og kan tage alle bilmærker.

Skorstensgaard vil åbne i Skive og Herning samme dag. De to afdelinger bliver nummer 22 og 23 i rækken af Skorstensgaard-værksteder. Men det stopper ikke her for værkstedet, som har hovedsæde i Kolding, hvor administrationen er samlet:

- Vi vækster rimeligt i disse år og vil vækst med otte til 10 afdelinger årligt, indtil vi når mellem 60 og 80 værksteder. Vi er kun lige begyndt, siger Anders Skorstensgaard.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland