Gå til hovedindhold
Erhverv

Flere muskler: Kapitalfond ­køber sig ind i Skive-virksomhed

04-04-2019 KL. 14:34
Empty

Arkivfoto Casper Jacobsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Morten Nors, direktør for og ejer af virksomheden Idé-Pro med base i Skive, har solgt halvdelen af Idé-Pro til kapitalfonden Blue Equity.

- Jeg har store forhåbninger til Blue Equitys engagement i Idé-Pro. Blue Equity er en dansk kapitalfond, der kun investerer i danske virksomheder, fortæller Morten Nors.

Han grundlagde Idé-Pro sammen med sin bror Tommy Nors. For tre år siden valgte Tommy Nors at gå på pension, og han solgte i den anledning sin andel af Idé-Pro til Morten Nors.

- Jeg havde den bedste og dygtigste partner i min bror. Det stærke partnerskab, Tommy og jeg havde, glæder jeg mig til at fortsætte i partnerskabet med Blue Equity, siger Morten Nors, der er 51 år.

Partnerskabet med Blue Equity vil give Idé-Pro flere muskler og nye kompetencer i Idé-Pros bestyrelse, og det vil forstærke virksomhedens mulighed for fortsat vækst, vurderer Morten Nors.

Blue Equity ejes af blandt andre PFA Pension og Bitten & Mads Clausens Fond.

I bestyrelsen for Blue Equity sidder blandt andre Jørgen Mads Clausen, formand for bestyrelsen for Danfoss, og Henrik Heideby, tidligere koncernchef for PFA Pension.

Lokalt side 8

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland