Gå til hovedindhold
Debat

Flertallet ønsker denne udvikling

13-03-2018 KL. 11:23
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Flertallet i Danmark har modsat mig ikke ment, at udviklingen er faretruende for Danmark som et homogent land.

Jeg kan konstatere, at nu igennem 30-40 år med indvandring fra ikke-vestlige lande ønsker flertallet af danske vælgere stadigvæk, at dette skal fortsætte.

Det må jo være noget, som vælgerne ikke har ment var/er et problem. Sådan kan man jo se forskelligt på tingene.

Flertallet har gang på gang valgt politikere til det danske folketing, der til sammen udgør et flertal, der ikke igennem årerne har ønsket at stoppe dette for mig vanvittige projekt.

Flertallet i Danmark har modsat mig ikke ment, at udviklingen er faretruende for Danmark som et homogent land.

Advarsler har der for mig været rigeligt af. Nogen mener, at vores Danmark er på vej til forglemmelse. Vi hører, at muslimer overtager politiets opgaver og mægler mellem bander. Der tales i år 2018 om våbenhvile i Danmark.

Næsten daglige skyderier og vold en masse. Domme i det danske retssystem, som jeg virkelig ryster på hovedet af.

Der er set domme, som frifinder ikke-vestlige indvandrere for at voldtage danske piger. Der er set domme, som skriger til himlen, og hvor jeg har på fornemmelsen at dommere, domsmænd er bange for repressalier fra mennesker af ikke-vestlig kultur, derfor lader de dem gå fri.

Jo, de mennesker har i Danmark fået det, som de ønsker det, og dette er kun begyndelsen.

Når flertallet har valgt denne vej, med en årlig udgift på snart 50 milliarder kr., er det jo indlysende, at flertallet må skade andre. Det går så f.eks. ud over etniske danske, der ikke får den hjælp, som man kunne forvente af Danmark.

Mange nye regler bliver indført, invalide skal blive på kontanthjælp i stedet for en førtidspension.

Medens antallet af ikke-vestlige førtidspensionister gennem 10 år har været stærkt stigende, er antallet af førtidspensionister med dansk oprindelse til gengæld faldet kraftigt.

Vi skal drage omsorg for fjerne landes mennesker, mens vore egne borgere kan sejle i deres egen sø. Politikerne, hvad enten de er kommunale eller i Folketinget, viser tydeligt, at de overhovedet ikke interesserer sig for de svageste danskere, der er blevet klemt i systemet.

Det har jeg jo også set i Skive Kommune og ser det fortsat. Men ledelsen i Skive Kommune skal nok sørge for sig selv. Med diverse bonus og resultatlønninger.

Tænk den forargelse, der bredte sig over hele landet, da det kom frem, at diverse ledere kunne få udbetalt store summer uden nogen form for opnået resultat. Det er jo hverdagskost i Skive Kommune.

Her skal en leder bare få ondt af en stakkels ansat, som ikke mere kan få lønstigning på grund af vedkommende, har opnået det, der kunne opnås med hensyn til automatisk lønstigning.

Alt dette florerer i bedste velgående i Skive Kommune, med de folkevalgtes velsignelse.

 

De bedste hilsner

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland