Gå til hovedindhold
Sport

Fodboldgale kolleger gider ikke træne: Nu er de rykket op i serie 2 (+video)

28-10-2019 KL. 13:35
Empty

Der var fest og glade dage i Egeris Idrætsanlæg lørdag, da Interfjord-holdet fik den 1-0-sejr, der kunne sikre holdet en plads i serie 2 til foråret. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Til dagligt sidder de skrivebord mod skrivebord og tager imod kundernes ordre og planlægger transporter over hele verden, men en stor del af medarbejderne på kontoret hos Interfjord A/S mødes cirka en gang om ugen for at spille fodboldkamp sammen. De udgør et helt fodboldhold og spiller sammen i Sallingsund FC i serie 3, og det er også holdets officielle navn. Men i folkemunde bliver det bare kaldt Interfjord-holdet.

I weekenden skulle holdet spille mod Skive IK, og det var ikke bare et lokalopgør, men også en nervepirrende kamp for Interfjord-holdet, for kunne speditionsdrengene vinde kampen, var der en sikker plads i serie 2 til foråret. Det blev til en 1-0-sejr over skibonitterne, så lørdag aften var der lagt op til oprykningsfest på restaurant Rosenhøj.

Hos Interfjord handler en del af snakken i frokostpausen om fodbold, indrømmer holdets træner Jeppe Kjær Poulsen, der er speditør hos Interfjord.

- Vi er mange fodboldgale mennesker derovre, så til frokost bliver der snakket meget fodbold, siger Jeppe Kjær Poulsen.

Interfjord-holdet er et lidt specielt i forhold til andre fodboldhold i de øverste rækker. Det træner ikke. Det tætteste, spillerne kommer på træning, er den halve times opvarmning, de har inden hver kamp.

(Artiklen fortsætter efter videoen)

Succes for hold, der kun består af spillere fra samme firma from Skive Folkeblad on Vimeo.

- Mange af os har spillet i Nykøbing i mange år og kender hinanden derfra, men mange af os var nok kørt lidt døde i at skulle spille fodbold tre gange i ugen. Og sådan en som Henrik, har jo også familieliv derhjemme at passe, siger Jeppe Kjær Poulsen og nikker mod Henrik Markussen, der er partner i firmaet.

- Ja, så det bliver lidt selvtræning i stedet. Man løber en tur, og nogle spiller også lidt indendørs fodbold ved siden af, fortæller Henrik Markussen.

Holdet blev etableret for et års tid siden. I forvejen var der nogle af de ansatte, der spillede noget syvmandsfodbold, men flere af kollegerne ville gerne være med, og så endte det med, at de blev enige om, at de skulle oprettes som et rigtigt 11 mands fodboldhold i serie 5. Allerede i foråret rykkede de op i serie 4 og efter sommerferien i serie 3 – stadig uden træning.

- Men hvis vi vil blive i serie 2, kan det da godt være, der skal en træning til en gang i mellem, indrømmer Jeppe Kjær Poulsen.

Selvom det måske kan lyde lidt useriøst at spille fodbold uden at træne sammen, så skal man ikke tage fejl af holdet, for når spillerne går på banen, er det seriøst nok.

- Når vi er på banen, så giver vi os 100 procent, siger Henrik Markussen.

Henrik Markussen oplever, at det seneste år har givet en forandring på kontoret.

- Man er lidt mere kammerater, end man var før, fordi man kender hinanden bedre, siger han.

Fast inventar på sidelinjen, når der spilles kamp, er også Interfjords stifter og direktør, Jens Holmgaard Pedersen.

- Det er dejligt, at vi har det hold. Det giver bare et godt sammenhold, siger han.

Han bifalder, at der er et godt fælles samtaleemne på kontoret og har tillid til, at medarbejderne kan styre det.

- Når telefonerne ringer, så ved de godt, at det er arbejdet, det gælder, forsikrer han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland