Debat

Folketing eller folkedomstol

Ja vi kan godt blive lidt i tvivl, efter hvad man høre og ser, hvad Inger Støjberg angår.

Når der stå klart i grundloven, at ægteskab der er indgået i udlandet, anerkendes ikke, hvis den ene part ved vielsen ikke var fyldt 18 år.

Men det er jo ligesom det at overtræde grundloven, desværre er bleven til en vane for regeringen, og hvis nu én af vore bedste politikker, skal stævnes for en rigsret, fordi hun har over holdt hvad grundloven sige, så må man jo tage sig til hovedet, så er der noget der er helt gal.

Thomas Funding skriver i Viborg Stift Folkeblad at venstre har en ren røv, efter at formanden fra venstre, har smidt hans næstformand ud og krævet hende for en rigsret. Desværre ser det ud til, at både Ellemann og Funding står i skidt til halsen, de kender tilsyneladende ikke grundloven nogen af dem.

Støjberg har jo gjort de ting, som formanden skulle har gjort, men det er som om formanden ikke kan favne Venstre, der er langt fra gaderne i København til landbruget, industri og fiskeri i Jylland. Dér kunne Støjberg hjælpe ham, men nu tror jeg ikke, han klare den som formand for Venstre, og det er jo ikke blot Venstre, han skulle favne, det er jo hele den blå blok, der er jo ingen opposition til regeringen. De kan gøre, som det passer dem i tiden.

Peder Futtrup Andersen,

Svalevej 6,

Mønsted, 8800 Viborg