Gå til hovedindhold
Kultur

Forårsudstilling i Stoholm trækker folk til

08-03-2020 KL. 12:33
Empty

Thomas Bodo fra Stoholm-området er en af de 135 udstillere, der i weekenden er på plads til Fjends Kunstforenings Forårudstilling. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er ingen frygt for corona i Stoholm Fritids- og Kulturcenter i denne weekend, hvor ekstra sprit og mange kunstværker lokker masser af folk til.

- Jeg tror endda, at vi ender på en anelse flere gæster, end vi plejer. Det betyder, at vi nok kommer til at runde de 800, så det er vi meget tilfredse med, siger Jens Christian Vestergaard, der er formand for Fjends Kunstforening.

Der er også flere udstillere end sidste år. I år er der 135 på plads, og de kommer fra hele Jylland.

En af dem er Thomas Bodo fra Stoholm-området. Han har malet i flere end 10 år.

- Nogle ting gjorde, at jeg holdt pause på tre år, men så lovede jeg sidste år, at jeg ville deltage på udstillingen i år, og det gør jeg så med nogle malerier, hvor der er godt med krudt og farver på, siger Thomas Bodo.

Thomas Bodo arbejder til dagligt som smed, men han har ikke opgivet at kunne komme til at leve af at male.

- Jeg nyder at have penslen i hånden, og hvis der kommer en mulighed for, at jeg kan leve af min kunst, så gør jeg uden tvivl det. Men det kræver, at jeg bruger noget mere tid på at male, så der bliver flere malerier ud af det, lyder det.

Det er 39. gang, at Fjends Kunstforening holder en forårsudstilling, og det betyder, at der næste år er 40 års jubilæum.

Læs mere om udstillingen i Skive Folkeblad mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland