Debat

Fra socialist til konservativ

Under overskriften ”Løsgængeriet løber løbsk” skriver Ole Dall, at nu er vi oppe på 12 folketingsmedlemmer der har skiftet parti, det er vildt. Han nævner også tidligere folketingsmand og minister Per Hækkerups udtalelse, da Hans Jørgen Lembourn trådte ud af partiet ”Føj for helvede, lød det bramfrit fra Per Hækkerup....” Det er måske årsagen til, at alle Hækkerupper er forblevet socialdemokrater.

Det er ikke ualmindelig, at børnene træder i deres forældres fodspor. Men når det er sagt, så vil der også være personer, der undergår en udvikling, og forlader deres ungdomstro. Det skal der selvfølgelig altid være mulighed for, særlig hvis man føler, at partiet har flyttet sig, hvilket også sker, partier går efter magten.

Der er et gammelt ord der siger: ”man starter som socialist og ender som konservativ” der er noget sandhed i det, da man som ældre lægger stor vægt på personlig frihed og retten til at forme sit eget liv. Så kære Ole Dall, vi lever i et samfund med en rivende udvikling, derfor skal den enkelte person også have mulighed for, at udvikle sig.