Gå til hovedindhold
Erhverv

Freja åbner ny afdeling: Nu vil Skive-firma indtage Norge

24-04-2018 KL. 10:04
Empty

Aalesund i Vestnorge er Freja Transport & Logistics’ nyeste satsningsområde i Norge.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Freja Transport & Logistics AS, Norge, udvider med en ny afdeling i Ålesund.

Afdelingen åbnes i løbet af sommeren, og som daglig leder af kontoret er ansat Stein Arve Waagan, der har stor erfaring indenfor transport og logistik.

Frejas strategiske udviklingsplan er at styrke virksomhedens position i regionerne. Det norske Nord-Vestland er et vigtigt forretningsområde med langvarige handelstraditioner. Freja har allerede sikret sig et meget dedikeret personale til kontoret med Stein Arve Waagan i spidsen. Med den nye afdeling vil Freja være stærkt rustet til videre udvikling i Norge.

- Det er en spændende tid, vi går i møde, og vi er meget glade for at have Stein Arve med på holdet. Med sin lange erfaring fra Nord-Vestlandet og ikke mindst med temperatur-kontrollerede transporter, som er et af Frejas satsningsområder, ser vi frem til også at etablere os i Møre og Romsdal, udtaler Kjell-Arne Eloranta, managing director hos Freja Transport & Logistics AS i Norge.er til eksisterende og nye kunder i vest og nord.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland