Gå til hovedindhold
Debat

Friplejehjem

16-04-2018 KL. 13:10
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var dejligt at læse i Skive Folkeblad, at der nu er et friplejehjem på vej i Skive. Jeg er stor tilhænger af valgmuligheder, det finder jeg er vigtigt i et demokratisk samfund.

Vi har i dag 19 plejehjem, der alle hører under Skive Kommunes forvaltning, når så man hører ord som harmonisering og kerneopgaver, samtidig med at man indefryser et underskud i ældreplejen på 20 mio. kr., som er fremkommet efter flere år med besparelser, så frygter jeg, at vi reelt taler om harmonisering til laveste fællesnævner.

Jeg vil understrege, at der er rigtig mange dygtige medarbejdere i Skives ældrepleje, som konstant sikrer, at de ældre får en god pleje.

Mine besøg på forskellige plejehjem giver også indtryk af forskellighed, forstået på den måde, at man udnytter de muligheder, det enkelte plejehjem har.

Jeg vil også gerne rose initiativtagerne for deres placering af friplejehjemmet, da de har valgt den skal ligge på solsiden af Skive Fjord, her vil det være muligt at nyde eftermiddags- og aftensolen samtidig med udsigten til den smukke Skive Fjord. Jeg ønsker for friplejehjemmet, at det på alle måder får en plads på solsiden.

Carl Eiler Carlsen,

Durupvej 33 B Glyngøre,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland